Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Sibel Ayyıldız
Sibel Ayyıldız
Öğretim Görevlisi
KARABUK UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
5
5
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0003-0701-2445
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Kurum
KARABUK UNIVERSITY
Yayınlar
SPOR ALANINDA KULLANILAN GIDA TAKVİYELERİ YERİNE GASTRONOMİK ÜRÜN ÖNERİLERİ
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1276402
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
252
0
FAVORİ
252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of Retro Venues in Gastronomy Tourism: The Case of Safranbolu
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Yurdanur Yumuk
,
Ayşe Nur Uslu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2023.9.1.1183790
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
146
0
FAVORİ
146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejeteryan/Vegan bireylerin yiyecek içecek işletmeleri tercihleri ve sorunları
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4424
0
FAVORİ
4424
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çocukların Tükettiği Atıştırmalık Gıdalarda Kullanılan Renklendiricilere İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.552795
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11355
0
FAVORİ
11355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
1
ATIF
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çocukların Tükettiği Atıştırmalık Gıdalarda Kullanılan Renklendiricilere İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.552795
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11355
1
ATIF
0
FAVORİ
11355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat