avatar
Hakan Erinç Doç. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
9 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.

Yayınlar

BİTKİSEL LİF-BÜTİRİK ASİT ESTERLERİNİN ÜRETİMİ VE KEK FORMÜLASYONUNDA EMÜLGATÖR OLARAK KULLANIMI
Yazarlar: Sena Erol, Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23119
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 155

0

155

0

403

0

919

0

2069

SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 705

0

705

MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 994

0

994

YAĞ ÇEŞİDİNİN MISIR PÜRESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18044
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 842

0

842

Editörlük
Gıda
Gıda
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.